2009年3月9日月曜日

檸檬の香りに癒されながら。。。


檸檬だけでゼリーを作ってみました。檸檬の果肉も薄く切って入れてみました。今回は、ミントの葉っぱも一緒に。。この方法で檸檬ジャムも作ることできるし、檸檬だけだと酸味も強いので ババロアと二層にしてみてもいいかなと。。。キウイ、イチゴ、オレンジ いろいろな果物でこれからの季節、デザート楽しめますね。 檸檬の皮を使って メロンパンのクッキー生地もつくることができますよ。
 Healed by the smell of lemon
I enjoy making jello of lemons. It must be fun to make jams, jellos, ice-cream using fresh fruits such as strawberrys, kiwis, oranges and so on. I want to try to make herb juice when summer season comes.

0 件のコメント:

コメントを投稿