2009年4月15日水曜日

一日の始まりは朝食から。。

 このシーズンになると朝 うちで登場するのが果物のシェーク。バナナ、苺を冷凍保存したものと牛乳そして、私は、プレーンヨーグルトも少し加え、ミキサーで。。。小さめのミキサー(3人分くらい)を使えば洗い物も楽です。苺以外には、冷凍ブルーベリー、キウイをよく使います。
 そして、朝は必ず卵。とろけるチーズと少しの牛乳、塩、胡椒でスクランブルエッグ。このスクランブルエッグは定番。チーズをいれることで 栄養価も味のこくもup!!


Starting a day with yummy breakfast

In Japan people start to notice how important to have breakfast. It's a bit hard to have breakfast if you keep busy and get up late. Some people don't eat anything for breakfast.
We hear the word Shokuiku (eating education if I translate literally) a lot these days. Shokuiku means enjoying eating with family and friends and have some consciousness of eating. Why don't you have some consciouness of breakfast to begin a new day?

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